Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

març 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 - - -
abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - 5 - -
- - - - - - 14
15 16 17 - - - -
- - - - - - -
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - -
- - - - - - -
- - - - - 18 -
- - - 23 24 25 26
27 28 29 30 31
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 - - - 14 15 16
17 18 19 - - - -
24 25 26 27 - - -

Descripció

Modern apartament de 2 dormitoris amb aire condicionat al cor del Barri Vell, el centre històric de Girona. Situat en una ubicació única a prop de la muralla i a poca distància de tots els llocs emblemàtic i edificis que Girona ofereix.
L'apartament està totalment equipat amb tots els electrodomèstics necessaris. També hi ha una sala de bugaderia / neteja amb rentadora i espai per a bicicletes.

L'apartament es troba a la planta baixa d'un edifici reformat amb 3 apartaments en total.
La sala d'estar té aire condicionat, un còmode sofà, TV de pantalla plana i, per descomptat, hi ha internet gratuïta. Hi ha una zona de menjador que separa la sala d'estar de la cuina oberta totalment equipada.
El dormitori principal té un llit doble i al segon dormitori hi ha un llit niu (llit individual amb un llit supletori a sota que es pot treure). Hi ha un bany complet amb una gran dutxa i lavabo. A l'interior de l'apartament també hi ha una àmplia bugaderia amb rentadora i assecadora i espai per a un parell de bicicletes perquè puguis guardar-les fora de la vista.


Si vols més informació o tens alguna pregunta, fes-nos-ho saber.
També et podem ajudar amb les opcions de pàrquing, direccions o trasllats des de/a l’aeroport/platja.



Modern apartament amb aire condicionat de 2 dormitoris al cor del Barri Vell, el centre històric de Girona. Situat en una ubicació única a prop de la muralla i a poca distància de tots els llocs emblemàtic i edificis que Girona ofereix. L'apartament està totalment equipat amb tots els electrodomèstics necessaris. També hi ha una sala de bugaderia / neteja amb rentadora i espai per a bicicletes. L'apartament es troba a la planta baixa d'un edifici reformat amb 3 apartaments en total. La sala d'estar té aire condicionat, un còmode sofà, TV de pantalla plana i, per descomptat, hi ha internet gratuïta. Hi ha una zona de menjador que separa la sala d'estar de la cuina oberta totalment equipada. El dormitori principal té un llit doble i al segon dormitori hi ha un llit niu (llit individual amb un llit supletori a sota que es pot treure). Hi ha un bany complet amb una gran dutxa i lavabo. A l'interior de l'apartament també hi ha una àmplia bugaderia amb rentadora i assecadora i espai per a un parell de bicicletes perquè puguis guardar-les fora de la vista.


L'apartament està situat a la planta baixa d'un edifici amb un total de 3 apartaments al carrer de Mora, al bell mig del centre històric de la ciutat. És molt difícil arribar a l'apartament amb cotxe (i no està permès aparcar a l'apartament), per la qual cosa et recomanem que estacionis primer el cotxe i que després vinguis a l'apartament a peu per fer el check-in. L'apartament és a la planta baixa, de manera que no hi ha escales a l'edifici. Tot i això, pujar escales al voltant de l'apartament és gairebé inevitable. Hi ha molta diferència d’alçada al centre històric i l’apartament es troba a una part més alta del Barri Vell.



Tenim la nostra oficina al centre del Barri Vell, a 5 minuts caminant de l'apartament. Ens trobem al carrer Cort Reial, 13 (Bravissimo), on estarem per respondre a qualsevol pregunta. Ens complau tenir-te al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada aquí. Si us plau, fes-nos saber si tens alguna necessitat especial, si tens alguna pregunta, posa't en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre tots els teus dubtes. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents.



L'apartament es troba al centre del barri històric, on l'accés amb cotxe és molt difícil i no es pot aparcar. També és important tenir en compte que només pots entrar al centre històric 3 vegades amb cotxe (per trimestre). Per tant, t'aconsellem estacionar primer el cotxe i després venir a l’apartament a peu per fer el check-in. El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional. De les 21:00 a les 23:00 son 20€. De les 23:00 a la 00:00 son 40€. Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades. Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem. Taxa turística: quan fem el check-in, la vostra reserva es paga mitjançant Airbnb, excepte la taxa turística. La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits.




Trobareu l'apartament en una zona única de Girona, el Barri Vell. El Barri Vell és el centre històric de Girona, envoltat de l'antiga muralla de la ciutat. Des de l'apartament, es troba a poca distància de tots els llocs emblemàtics i edificis històrics que Girona pot oferir. L'apartament es troba a una part més alta del nucli antic i si camines només un minut cap avall arribaràs, per exemple, a la Plaça del Vi, una plaça amb boniques terrasses i restaurants. A la part baixa del Barri Vell, al voltant del riu Onyar, hi trobaràs molts restaurants, terrasses i moltes botigues.




Girona té el seu propi aeroport a tan sols 20 minuts amb taxi (uns 30 euros) o pots anar en autobús per uns 3 euros i això et portarà uns 30 minuts. Els autobusos pararan a l’estació de trens de Girona, a 15 minuts a peu de l’apartament. L'estació de tren té una connexió d'alta velocitat amb Barcelona. En uns 35 minuts estareu al cor d’aquella altra gran ciutat de Catalunya. Amb tren, per exemple, també pots anar a Figueres per visitar el conegut i preciós Museu Dalí. Si vens en cotxe, has de tenir en compte les opcions d’accessibilitat i estacionament. El barri històric (on es troba l'apartament) té un accés al trànsit limitat (només es permet l'entrada 3 vegades per trimestre) i no es permet aparcar. És molt difícil arribar a l'apartament amb cotxe (i no està permès aparcar a l'apartament), per la qual cosa et recomanem que estacionis primer el cotxe i que després vinguis a l'apartament a peu per fer el check-in. Hi ha diversos llocs on es pot aparcar. Hi ha un garatge de pagament a 5 minuts de l'apartament, que et recomanem: Parking Saba Santa Caterina. Ofereixen tickets de diversos dies fàcils i econòmics. Si estàs interessat, t'ho podem organitzar. També hi ha aparcament exterior gratuït. Per exemple, el passeig Fora Muralla (un parell de minuts a peu) o La Copa (10 minuts a peu).




Modern apartament amb aire condicionat de 2 dormitoris al cor del Barri Vell, el centre històric de Girona. Situat en una ubicació única a prop de la muralla i a poca distància de tots els llocs emblemàtic i edificis que Girona ofereix.
L'apartament està totalment equipat amb tots els electrodomèstics necessaris. També hi ha una safareig amb rentadora i espai per a bicicletes.

L'apartament es troba a la planta baixa d'un edifici reformat amb 3 apartaments en total.
La sala d'estar té aire condicionat, un còmode sofà, TV de pantalla plana i, per descomptat, internet gratuït. Hi ha una zona de menjador que separa la sala d'estar de la cuina oberta i totalment equipada.
El dormitori principal té un llit doble i al segon dormitori hi ha un llit niu (llit individual amb un llit supletori a sota). Hi ha un bany complet amb dutxa.


L'apartament es troba al centre del barri històric, on l'accés amb cotxe és molt difícil i no es pot aparcar. També és important tenir en compte que només pots entrar amb cotxe al centre històric 3 vegades per trimestre. Per tant, t'aconsellem estacionar primer i després anar a l’apartament a peu per fer el check-in.

El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, segons les nostres polítiques, les arribades després de les 21:00 comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 són 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 són 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. La taxa turística no està inclosa al preu.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.

Modern apartament de 2 habitacions al cor del Barri Vell. Reserva ara!

Modern apartament amb aire condicionat de 2 dormitoris al cor del Barri Vell, el centre històric de Girona. Situat en una ubicació única a prop de la muralla i a poca distància de tots els llocs emblemàtic i edificis que Girona ofereix.
L'apartament està totalment equipat amb tots els electrodomèstics necessaris. També hi ha una safareig amb rentadora, assecadora i espai per a bicicletes.

L'apartament es troba a la planta baixa d'un edifici reformat amb 3 apartaments en total.
La sala d'estar té aire condicionat, un còmode sofà, TV de pantalla plana i, per descomptat, internet gratuït. Hi ha una zona de menjador que separa la sala d'estar de la cuina oberta i totalment equipada.
El dormitori principal té un llit doble i al segon dormitori hi ha un llit niu (llit individual amb un llit supletori a sota). Hi ha un bany complet amb dutxa.


L'apartament es troba al centre del barri històric, on l'accés amb cotxe és molt difícil i no es pot aparcar. També és important tenir en compte que només pots entrar amb cotxe al centre històric 3 vegades per trimestre. Per tant, t'aconsellem estacionar primer i després anar a l’apartament a peu per fer el check-in.

El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, segons les nostres polítiques, les arribades després de les 21:00 comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 són 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 són 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. La taxa turística no està inclosa al preu.


Equipament

  • Calefacció Calefacció
  • -Aire condicionat al saló -Aire condicionat al saló
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Vaixella Vaixella
  • TV TV
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Senderisme Senderisme
  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top